زخم و قطع عضو اندام تحتانی یک مشکل رایج در میان افراد مبتلا به دیابت است. در میان عوارض مرتبط با دیابت، زخم پا شایع ترین عارضه است که تقریباً ۱۵ درصد از بیماران دیابتی را در طول زندگی تحت تأثیر قرار می دهد. پلاسما تراپی برای زخم پای دیابتی وقتی تجویز می شود که زخم ایجاد شده با روش های مرسومی چون پانسمان و کنترل قندخون التیام پیدا نمی کند.
پلاسما تراپی برای زخم پای دیابتی شامل تاباندن پلاسمای سرد است. این یک روش آسان، بدون درد و مقرون به صرفه در درمان زخم های دیابتی است زیرا فاکتورهای رشد لازم را فراهم می کند که باعث بهبودی زخم می شود.
کلینیک امیدنو، درمان زخم پای دیابتی
کلینیک امید نو، برترین کلینیک تخصصی زخم، با بهره گیری از پزشکان متخصص و مشاوره تغدیه دیابت نه تنها کمک به درمان عفونت زخم دیابتی و بهبود زخم های دیابت میکند، بلکه با خدمات درمانی متنوع و به روز، راه حل موثری جهت درمان زخم پای دیابتی، التیام زخم دیابتی، پیشگیری از زخم دیابت را به بیماران دیابتی ارایه میکنند.
پلاسماتراپی چیست؟
پلاسمای سرد یک فناوری نو است که مرز جدیدی را در کاربردهای زیست پزشکی ایجاد کرده است. با استفاده از پلاسما تراپی برای زخم پای دیابتی بهبود زخم ها تسریع می شود. پلاسمای سرد شامل گونههای فعال اکسیژن و نیتروژن است که میتواند باعث غیرفعال کردن باکتری ها شود و روند بهبودی زخم را برای افراد دیابتی تسهیل کند.
به طور کلی باکتری ها از محیط و داخل روی زخم قرار می گیرند و از ترمیم بافت زخم بخصوص در افراد دیابتی جلوگیری می کنند.
مزیت انجام پلاسما تراپی برای زخم پای دیابتی این است که بدون عارضه و خطر است بنابراین می تواند گزینه ی مناسبی برای افراد دیابتی باشد.
درمان زخم پای دیابتی چگونه با پلاسما انجام می گیرد؟
عمده ترین باکتری های که روی محل زخم قرار می گیرند، باکتری های گرم منفی هستند. تابش مستقیم پلاسمای سرد به محل تجمع باکتری های گرم منفی باعث تخریب پوسته نازک خارجی آن ها می شود که منجر به از بین رفتن آن ها می شود.
در این روش با تابیدن پلاسمای سرد که می تواند به صورت مستقیم یا غیرمستقیم انجام شود، پروتئین ها که اجزای اساسی همه موجودات زنده هستند و در بدن باکتری ها نقش حیاتی دارند تخریب می شوند. در روش پلاسما تراپی، اکسیداسیون باقیماندههای اسید آمینه در پروتئینها منجر به تکه تکه شدن و دناتوره شدن پروتئین باکتری میشود.
پلاسماتراپی علاوه بر حذف باکتری، در تحریک کلاژن سازی و کمک به بهبود زخم های مزمن مفید است. بنابراین یک روش موثر برای درمان زخم های مزمن دیابتی است.
بیشتر بدانید: برای کنترل قند چی بخوریم؟
آیا پلاسما تراپی برای زخم پای دیابتی روش ایمنی است؟
از آنجا که روش پلاسما تراپی برای درمان پای دیابتی برای کاربردهای پزشکی مورد استفاده قرار می گیرد یک روش ایمن برای بدن محسوب می شود. و مشکلاتی را برای سلامتی شما ایجاد نخواهد کرد.
روش پلاسمای سرد برای درمان چه زخم های استفاده می شود؟
روش پلاسماتراپی برای درمان زخم های مزمن و غیر قابل ترمیم استفاده می شود. زخم های ناشی از سوختگی و زخم پای دیابتی از جمله زخم های مزمن هستند که به راحتی بهبود پیدا نمی کنند.
اثربخشی روش پلاسما تراپی برای درمان و ترمیم زخم های ناشی از سوختگی مورد تایید است. باتوجه به این مطالعات می توان گفت که روش پلاسمای سرد یک روش ایمن و موثر برای درمان زخم های سخت است. این فناوری در مرکز پیشگیری و ارتقا سلامت امید نو برای کنترل و درمان زخم های مزمن دیابتی استفاده می شود.
مدت زمان قرار گرفتن در معرض پلاسما برای درمان چقدر است؟
بسته به نوع زخم، شرایط بیماری شما و تشخیص پزشک متخصص، مدت زمان قرار گرفتن در روش پلاسما تراپی برای درمان پای دیابتی دو تا ده دقیقه است. زمان درمان برای افراد متفاوت متغییر است.
بهترین مرکز برای انجام پلاسما تراپی برای زخم پای دیابتی کجاست؟
از آنجا که روش پلاسمای سرد یک روش حرفه ای پزشکی است و باید زیر نظر پزشک متخصص انجام شود. بهترین مرکز برای انجام پلاسما تراپی برای زخم پای دیابتی مرکز پیشگیری و ارتقا سلامت امید نو است. این مرکز با بهره گیری از دانش متخصصین و ابزارهای پیشرفته و روز دنیا اقدام به بهبود مشکلات ناشی از دیابت با موثرترین و سریعترین روش ممکن می کند.
کلینیک تخصصی زخم دیابت امیدنو: بهبود زخم های دیابت
کلینیک تخصصی زخم دیابت امیدنو، برترین کلینیک التیام زخم دیابتی و پیشگیری از زخم دیابت با کمک مشاوره تغذیه دیابت و خدمات درمان با آنتی بیوتیک برای درمان عفونت زخم دیابتی همراه بیماران است.
همچنین در این مرکز برای ترمیم زخم پای دیابتی خدمات پزشکی مانند: خدمات بایوفیلر (بایو فیلر)، خدمات پانسمان نوین ، خدمات اوزون تراپی، خدمات پلاسما تراپی، خدمات پی آر پی PRP ، خدمات لایت تراپی، خدمات الکتروکوتر ، خدمات لیزر نور آبی و خدمات وکیوم تراپی ارایه میکند. بیماران دیابتی میتوانند برای تعیین وضعیت عروق از خدمات ارزیابی عروق اندامی و جریان گردش خون در پاها از تستهای ABI و TBI در این مرکز بهره ببرند.
سلب مسئولیت پزشکی: اطلاعات ارائهشده در این مقاله صرفاً جنبه عمومی و اطلاعرسانی دارد و نباید جایگزین تشخیص، درمان یا توصیههای پزشکی حرفهای تلقی شود. همواره برای هرگونه سؤال یا نگرانی در مورد وضعیت سلامتی خود، با پزشک متخصص واجد شرایط مشورت کنید و هرگز توصیههای پزشکی حرفهای را نادیده نگیرید یا به دلیل اطلاعات این مقاله، در مراجعه به پزشک تأخیر نکنید. |